avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Despre legislatia internationala si in special din ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Despre legislatia internationala si in special din tarile europene cu privire la traficul de droguri usoare, gen marijuana

Un apropiat de-al meu , a trimis un pachet dintr-o tara europeana, catre Romania, paghetul a fost interceptat in Franta, ce se poate intampla in acest caz cu persoana destinatarului si a expeditorului? Va multumesc.:mothersday::justcuz::((=D>
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:07, 27 Aprilie 2014
Vor fi cercetati penal, asta e garantat. Destinatarul poate afirma ca n-a stiut nimic de pachet, i l-a trimis un nebun care avea ciuda pe el si voia sa-i faca probleme sau pur si simplu ca n-a cerut nimanui sa trimita asa ceva. Iar expeditorul poate sustine ca nu el a trimis pachetul sau ca in momentul in care l-a trimis nu continea droguri si ca functionarii de la posta fac trafic de droguri prin pachetele pe care le intercepteaza. Acum depinde de ce se va putea dovedi, de ex. amprente pe pachet, urme de ADN pe droguri, interceptari telefonice, filaj, ce va declara anturajul lor cand e luat la intrebari, daca isi pot justifica veniturile, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea secretului corespondentei alin24L alin24L Buna ziua! Sunt pe acest forum sa va cer parerea. Expun situatia: Sunt absolvent (nu licentiat) de facultate in orasul Cluj Napoca (fiind din judetul ... (vezi toată discuția)
Telefon interceptat de ''autoritati'' de foarte multi ani ContSters324705 ContSters324705 buna ziua, doresc sa aflu cum pot pune capat unei situatii de interceptare a celularului meu, si prin intermediul caruia, ca urmare a convorbirilor, mi-e ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)