avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare hotarare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare hotarare

hotararea data in revizuire recurs este irevocabila?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 25 Aprilie 2014
Am inteles ca intentarea unui proces la CEDO se face in termen de 6 luni...de cand? de la hotararea data in recurs sau de la cea data in revizuire recurs?
Va multumesc!
inteleg ca in termen de 6 luni de la hotararea data in revizuire, corect?
De la recurs..
Acest interval începe să curgă de la data la care a luat cunoştinţă personal sau prin avocatul său de decizia finală în ordinea normală a instanţelor, şi nu începând de la respingerea ulterioară a unei eventuale cereri în revizuire a procesului sau a unui alt recurs extraordinar, a unei cereri de graţiere sau amnistiere sau a oricărei alte cereri adresate unei autorităţi cu titlu de graţiere.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen sesizare cedo ioanmuntean ioanmuntean Sesizarea catre CEDO se poate face in termen de 6 luni de la comunicarea acasa a sentintei (primirea sentintei) sau in 6 luni de la pronuntarea sentintei ? (vezi toată discuția)
Apelare la cedo sieg1703 sieg1703 Buna seara Daca ai pierdut un proces poti apela la CEDO sau intai la Curtea Suprema si dupa aceea la CEDO: Multumesc (vezi toată discuția)
Lamurire legata de cedo mariuscris mariuscris Buna ziua! Eu detin o hotarare definitiva, irevocabila si cu titlu executoriu conform careia trebuie sa mi se acorde despagubiri banesti pentru un imobil si o ... (vezi toată discuția)