avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model decizie 52 lit - urgenttt
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model decizie 52 lit - urgenttt

saptamana trecuta angajatorul a depus plangere penala pentru un salariat.Mi-a zis ca de luni sa ii suspend contratul de munca.banuiesc ca vrea u art 52 lit.c . AM NEVOIE URGENT DE MODEL DECIZIE . sau macar o idee de cum ar trebui sa sune aeasta deizie. Se inscrie si in carnetul de munca ????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:50, 3 Mai 2009
Suspendarea in temeiul art. 52 lit c) nu se inscrie in cartea de munca, din cate stiu eu. model de decizie va pot da eu, cu conditia sa imi furnizati o adresa de email pe PM
Asa este , nu se inscrie in carnetul de munca niciuna din suspendarile prevazute la 52 CM si nici in cazul lui 54 CM .
Pentru formular , rog adresa de mail .
Va rog sa imi trimiteti modelul pe adresa : eujad@yahoo.com. Va multumesc. Daca mai aveti si alte informatii despre aceasta situatie, astept sfaturile Dvs.Multumesc
Suspendarea c.i.m. in baza art.52 lit.c se poate inscrie in carnetul de munca, avand in vedere prevederile Decretului nr.92/1976 - Modificările intervenite în executarea contractului de munca, după întocmirea carnetului de munca, se înscriu în acesta în termen de 15 zile de la data producerii lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca mircea gabor mircea gabor buna ziua,am incetat activitatea la o firma din buc,si mi sa spus ca pentru c.m sa ma duc sa o iau de la itm sector 2, pentru ca ei nu au peste 100 de angajati ... (vezi toată discuția)
Inscrierea concediilor medicale in carnetele de munca ContSters102784 ContSters102784 Va rog sa-mi spune-ti daca este legala inscrierea in carnetul de munca a suspendarilor pentru incapacitate de munca mai mica de 30 de zile calendaristice? Va ... (vezi toată discuția)
Inscriere in carnet de munca perioada ccc pana la 2 ani (perioada dinainte de 2003) lucretiaapostol lucretiaapostol Buna ziua, va rog daca ma poate lamuri cineva cu urmatoarea problema: pana la apartia codului muncii din 2003 se inscria in carnetul de munca perioada de ... (vezi toată discuția)