avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Control financiar preventiv
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Control financiar preventiv

Buna seara! Am si eu nevoie sa ma lamureasca cineva in urmatoarea problema:
conform normelor de aplicare controlului financiar preventiv, una dintre conditiile pe care o persoana trebuie sa le indeplineasca pentru a putea face CFP este de a avea o vechime de trei ani in domeniul financiar contabil. Intrebarea mea este : daca fac niste cursuri in urma carora obtin atestat de controlor financiar(recunoscut,cod COR 121121), dar nu am vechime 3 ani in domeniul financiar(am vechime ca economist in alt domeniu si de curand lucrez in contabilitate) pot face CFP, sau acest atestat nu este valabil decat daca indeplinesti conditia de vechime in domeniul financiar contabil?
Ultima modificare: Duminică, 27 Aprilie 2014
michelina1971, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters294670 , utilizator 13:42, 16 Octombrie 2014
Daca normele metodologice impun aceasta conditie trebuie sa aveti trei ani vechime in domeniul financiar(ca si activitate) si nu ca studii.La controlor financiar trebuie sa vedeti ce competente aveti(exista o anexa la certificate),dar conditia de trei ani vechime trebuie indeplinita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza cfp MA_Milex MA_Milex Buna ziua! Am o experienta in domeniul contabil – privat de 14 ani, am terminat liceul economic cu diploma de contabil – statistician, Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Viza cfp mireacaty mireacaty Buna ziua, Ce responsabilitate implica viza CFP in institutiile publice . Lucrez ca inspector de specialitate intr-o institutie subordonata Primariei ( ... (vezi toată discuția)
Viza control financiar preventiv ContSters278216 ContSters278216 Buna-ziua! V-as ruga sa-mi comunicati daca la o primarie de comuna viza controlului financiar preventiv se poate exercita de o persoana cu studii superioare ... (vezi toată discuția)