avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducator autorizat
Discuție deschisă în Traduceri

Traducator autorizat

Buna seara,
as dorii sa stiu daca autorizatia de traducator, eliberata de minister , este recunoscuta si in Europa sau doar in Romania?
Multumesc Sorana
Cel mai recent răspuns: dragosor , utilizator 16:17, 30 Aprilie 2014
Solicitati informatia de la
Centrul de Pregătire Profesională în Cultură, instituţie publică subordonată Ministerului Culturii şi Cultelor
[ link extern ]

Pentru Ministerul Justitiei:
Potrivit Legii nr. 178/1997 pentru autorizarea şi plata interpreţilor şi traducătorilor folosiţi de Consiliul Superior al Magistraturii, de Ministerul Justiţiei, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, de organele de urmărire penală, de instanţele judecătoreşti, de birourile notarilor publici, de avocaţi şi de executori judecătoreşti, cu modificările şi completările ulterioare, instituţia competentă cu privire la autorizarea şi evidenţa traducătorilor şi interpreţilor este Ministerul Justiţiei, aşa cum rezultă şi din titlul dispoziţiei legale menţionate mai sus.
vezi:
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 27 Aprilie 2014
legalmgm, utilizator
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducatorul autorizat grigoana24 grigoana24 Persoanele care obtin autorizatia de traducator pot efectua traduceri doar pe raza tribunalului din orasul de rezidenta? (vezi toată discuția)
Examen traducator Giotanna Giotanna buna ziua!! Anul trecut am sustinut examenul pentru obtinerea atestatului de traducator italiana-romana; romana-italiana, pentru a 2-a oara si ca de obicei am ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru traduceri legalizate eriklud eriklud Buna Ziua! Am un atestat international de limba germana la nivel mediu, in afara de asta vorbesc perfect limba maghiara si engleza... As vrea sa stiu cum ... (vezi toată discuția)