avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Evidenta biroul de credit
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Evidenta biroul de credit

daca am luat doua credite (produse in rate) in 2004 si nu am platit ratele oare mai figurez in baza de date al biroului de credit ca rau platnic? sau datoriile s prescrise?
Cel mai recent răspuns: Sorin Sorin , Consultant credite si finantari 23:57, 11 Ianuarie 2015
Informatiile din biroul de credit sunt stocate timp de 4 ani de la ultima raportare. Deci daca banca v-a lasat in pace si nu a mai raportat situatia dvs. este posibil sa nu mai apareti. Ca sa va convingeti solicitati biroului de credit o situatie personala - o solicitare pe an este gratuita.
In aceste raspunsuri nu poate exista "poate, probabil" etc. Verificati informatiile ca este gratuit si se poate online ..

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rau platnic aledical aledical doresc sa stiu daca unde pot verifica daca sint in baza de date a banci ca rau platnic (vezi toată discuția)
Cum ies din crb SukySu SukySu In anul 2005 am cumparat un produs prin rate la [editat]. Am plecat din tara urmand ca partenerul meu din acea perioada sa se ocupa de rate.Dupa cateva luni ... (vezi toată discuția)
Datorie prescrisa ? dod1 dod1 Buna , Am si eu o intrebare . AM facut un imprumut pe 10 ani de la European Bank acum 8-9 ani . Am platit ratele timp de 2 ani dupa care au urmat numai ... (vezi toată discuția)