avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sotul ma urmareste in casa inregistrand toate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sotul ma urmareste in casa inregistrand toate conversatiile

Sunt in pragul divortului, iar de la o vreme aveam senzatia ca sotul meu ma spioneaza, in sensul ca de multe ori aducea in discutie chestiuni pe care le discutasem in absenta lui. Dupa multe negatii si dupa ce a afirmat in nenumarate randuri ca eu sunt nebuna am descoperit un dispozitiv de inregistrare in buzunarul hainei lui. Ce inseamna acest lucru din punct de vedere legal si cum pot folosi acest lucru intr-un proces de divort? Ce ar trebui sa fac, dat fiind faptul ca el refuza intretinerea fiului nostru major la facultate, iar eu nu am nimic de ascuns? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ivona Calugaru , Avocat 21:40, 28 Aprilie 2014
Copilul major, atat timp cat este in studiu trebuie sa il dea in judecata pe sotul dvs. pentru pensie alimentara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ivanov teodora ivanov teodora Buna ziua, as dori daca se poate sa primesc un sfat. Am fost casatorita azi am terminat divortul. Din mariaj avem impreuna un copil in varsta 20 ani care acum ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copil major camycamelya camycamelya Buna ziua! In urma divortului dintr-e mine si sotul meu, in urma hotararii de divort sa stabilit ca ambii mei copii sa ramana in grija tatalui. Am o fata si un ... (vezi toată discuția)
Obligativitate intretinere copil major- student- din prima casatorie a sotului dananicole dananicole Buna ziua In anul 2007, cand a divortat, copilul sotului meu din prima casatorie avea 16 ani. Conform sentintei de divort, sotul meu avea obligativitatea ... (vezi toată discuția)