avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Numere factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Numere factura

Trebuie sa preiau o societate comerciala are mai multe puncte de lucru in tara .Fiecare punct de lucru are carnetul sau de facturi pe care le utilizeaza dar, am observat ca se regasesc la un moment dat in contabilitate facturi cu aceleasi numere dar cu serie diferita (in functie de punctul de lucru care factureaza). E corect?
Cel mai recent răspuns: Ivona Calugaru , Avocat 21:35, 28 Aprilie 2014
Da, este corect.
Da, in cazul in care sunt inregistrate sau avizate de organul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numerotarea facturilor se poate face aleatoriu? darkynok darkynok sau este obligatoriu ca dupa factura 4 sa fie 5 apoi 6 apoi 7 si etc ..... ? pt ca am observat la unele firme (magazine online) ca numarul este aleatoriu(nu ... (vezi toată discuția)
Facturier nou danar122 danar122 Pentru un PFA care tine contabilitatea in partida simpla si emite facturi: La terminarea facturierului pe suport hartie se poate cumpara tot unul simplu din ... (vezi toată discuția)
Facturi pentru doua spatii comerciale gent gent Doresc sa deschid un nou punct de lucru(magazin).Problema mea este ca mai am inca unul si nu stiu cum voi proceda cu actele.Imi trebuie registre,nir,e.t.c. ... (vezi toată discuția)