avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Legea rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Legea rutiera

buna am cumparat o masina din spania in luna martie nu este trecuta pe numele meu are numere de spania nu are numere provizori si nu as vrea sa o inmatriculez pot sa circul cu ea in romania .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 10:23, 2 Mai 2014
Nu puteti circula in aceste conditii.
de ceeeee?
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2014
lucian03, utilizator
lucian03 a scris:

buna am cumparat o masina din spania in luna martie nu este trecuta pe numele meu are numere de spania nu are numere provizori si nu as vrea sa o inmatriculez pot sa circul cu ea in romania .

BA DA PUTETI CIRCULA...aveti acelasi regim cu cel in care circulati cu o masina din spania imprumutata de la un prieten. este cumparata de dvs fara acte. proprietarul v-a dat acordul sa circulati cu ea. puteti merge oriunde.

birouavocat - draga user, daca dvs v-ati duce in excursie intr-o tara UE si imprumutati o masina(ca doar nu scrie pe ea ca ati cumparat-o fara acte) si daca dumneata calatoresti cu masina in alte tari UE vrei sa spui ca te opreste cineva? atata timp cat este DEJA inmatriculata intr-o tara, mai ales UE????!!!!!

Daca fostul proprietar o radiaza in tara de origine ca urmare a vanzarii si veti fi verificat in trafic vi se va intocmi dosar penal. Puteti circula cu ea in RO atat timp cat masina nu este radiata.
:offtopic: Interventie moderator: am rugamintea sa ramaneti la topicul deja deschis. Multumesc,

lucian03 a scris:

am o masina inmatriculata in spania cum pot afla daca este radiata

freeelis a scris:

Va puteti adresa autoritatlor din Spania.

Radiere masina inmatriculata in Spania
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto Stanjuanito Stanjuanito Buna , cred ca acesta este un caz mai puțin întâlnit . Am cumpărat o masina din Germania cand a trebuit sa ii scot numere roșii provizori am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)