avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Este vorba de o talharie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Este vorba de o talharie

Daca inculpatului i sa dat avocat din oviciu...este obligatoriu sa imi "iau si eu"un avocat!?? Asta e a 5 oara cand tot amana dosarul in cea mai mare parte e lipsa de procedura...si nu prea inteleg cum scap o data sa dea verdictul si gata!
inculpatul a fost adus o data in sala de judecata de la penitenciar....dar atunci cazul sa amanat din lipsa de procedura!Deci si el si noi am fost prezenti dar tot sa amanat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire privind o citatie pe care am primit-o? Andrei2912 Andrei2912 Buna ziua. Am mare nevoie de un pic de ajutor privind intelegerea unei citatii pe care am primit-o. Procesul este pentru fapta de Santaj, procesul se ... (vezi toată discuția)
Pot schimba avocatul din oficiu? nelu95 nelu95 Buna ziua/seara , mama mea este urmarita penal, si are un avocat din oficiu pus de tribunal. El nu se prezinta la procese, iar din cauza asta se tot amana ... (vezi toată discuția)
Neprezentare proces 299KA 299KA Va salut, Pe data de 24 sunt chemat intr-un proces in calitate de inculpat si eu nu ma prezenta deoarece am ceva foarte important de facut ce nu poate fi ... (vezi toată discuția)