buna ziua,as vrea sa stiu daca ,o firma de asigurari cu care am colaborat prin contract de mandat,in anul 2011,poate sa imi ceara acum printr-o notificare sa returnez in termen de 30 zile un comision pe care l-am incasat in urma contractelor incheiate?acele contracte au fost reziliate,in urma neplatii ratelor aferente politelor de asigurare,si societatea considera ca eu trebuie sa returnez comisionul incasat deoarece clientul nu a mai platit ratele.........
idee e ca nu stiu care din contracte sa le iau in considerare....primul semnat care era part time,sau al doilea care era full time?diferenta era data semnarii unul fiind semnat in luna septembrie 2010,si celalalt in luna aprilie 2011,si faptul ca in cel full time exista o anexa in care se specifica noile comisioane pe care le incasam si un program de munca de 8 ore.....in rest contractele sunt identice.
dupa apriie 2011 am incheiat foarte putine polite,3 sau 4 ,pt ca la finele lunii august 2011 am parasit compania,dar avand in vedere suma care spun ei ca ar fi retur de comision,cred ca ei iau in considerare toate politele incheiate de mine in perioada lucrata....