avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Citire contoare apa la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Citire contoare apa la bloc

Buna ziua, m-am confrutat zilele astea cu o situatie la AG in care am solicitat un pv in 2 exemplare de citire(unul la el, celalalt la mine) al contoarelor iar cel care citeste contorul (administratorul) inclusiv un martor(vecinul de bloc sa asiste la citire)si sa semneze, si daca nu semneaza cititorul sa scrie motivul.

procesul verbal cuprinde
citire index vechi, index nou apa rece, calda
nume, semnatura cititor, martor(daca exista), propietar/chirias
Este legal ce am propus la AG ?
Cel mai recent răspuns: papiotta , utilizator 22:32, 30 Aprilie 2014
Buna seara.
Daca este vorba de apometrele din apartamente, atunci cel care face citirea(de regula administratorul insotit/sau nu/ de un membru al CEx, depinde cum a hotarat AG) trebuie sa aiba asupra sa fisa corespunzatoare apartamentului respectiv in care(asa se procedeaza la noi) proprietarul semneaza pentru conformitate in momentul citirii indexurilor.
Recunosc ca sunt putin in ceata in problema cu primaria iar treaba cu autsesizarea tine de domeniul SF.(fara suparare) Legea este extrem de clara in ceea ce priveste dreptul proprietarlor de a avea acces la orice document sau metodologie de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometre cu / fara citire radio florinapopa florinapopa Buna ziua In blocul in care locuiesc au fost schimbate apometrele in majoritatea apartamentelor. Eu, deocamdata, din motive tehnice, nu am facut-o, am ... (vezi toată discuția)
Refuz montare apometre cu citire radio Kopela Kopela Buna seara ! In blocul unde locuiesc s-a hotărât în AG înlocuirea tuturor apometrelor vechi cu apometre noi cu citire radio. Din tot ce am citit aici pe ... (vezi toată discuția)
Rezolvare situatie - diferențe mari între apometrul de scară și suma indecșilor din apartamente elvirazaharia elvirazaharia Buna ziua! Locuiesc intr-o asociatie de proprietari cu mai multe scari de bloc si ma confrunt cu urmatoarea situatie: la citirea apometrului de scara (cu 19 ... (vezi toată discuția)