avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LITIGIU DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LITIGIU DE MUNCA

Buna ziua si HRISTOS A INVIAT!
Doresc sa aflu ce taxe trebuie platite in cazul in care un angajat al unei societati face o plangere la Tribunal (in cazul meu fiind doua cauze distincte), impotriva angajatorului, in cauza fiind litigii de munca (1. contestare evaluare anuala si 2. acordarea de drepturi banesti in mod eronat- eu nu am card de salarii, dar prima de PASTE a fost virata intr-un cont bancar, deschis pe numele meu, dar cu alt scop si destinatie, si nu pot ridica banii!);
Pentru pct. 2, doresc sa aflu daca am sansa sa castig procesul, pt. faptul ca banii au fost virati intr-un cont IBAN fara a avea card de salarii?
MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: carasclaudiu , utilizator 12:49, 4 Mai 2014
Litigiile de munca sunt scutite de plata taxelor judiciare, potrivit art.270 C.mun.

Nimeni nu va poate spune exact ce sanse aveti intr-un litigiu, indiferent de natura acestuia.

Daca contul este pe numle dvs, atunci aveti dreptul sa scoateti banii , chiar daca nu aveti card la acea banca.
Ultima modificare: Joi, 1 Mai 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alpha bank truscalaurentiu truscalaurentiu Buna ziua! Am o intrebare: am un card de debit la Alpha Bank iar luna trecuta cand am platit suma minima datorata, casierul a gresit destinatia banilor si in ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont card cumparaturi raiffeisen bank Lucian Rimniceanu Lucian Rimniceanu Buna ziua, Am un card de debit la Raiffeisen Bank in care imi primesc salariul.De putin timp mi-am schimbat locul de munca.Ptr a putea primi salariul trebuia ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)