avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie si accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie si accident

buna ziua!sant aproape doi ani de la accident,alcoolemie 0,86,m-am impacat cu victima imediat.nu am primit nici o citatie pana acum.as vrea sa stiu de ce si daca noul cod penal ma avantajeaza cumva.mentionez ca lucrez in strainatate si pana in momentul acesta nu am angajat un avocat.
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 17:20, 5 Mai 2014
Deci, cu subiect şi predicat strict la ce ai întrebat.
Te avantajează deoarece poţi primi conform noului cod penal închisoare SAU amendă. Înainte era DOAR puşcărie. Dacă zici că victima nu a depus plîngere şi nu ai mai avut probleme cu legea penală, scapi doar cu amendă dar permisul ţi se anulează.
Scurt şi la obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie taranuiliseidaniel taranuiliseidaniel ce consecinte trebuie sa suport la o alcoolemie de 2,2 fara accident sau victime#-o#-o#-o (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa se poate obține la art 336 Partenie Viorel Partenie Viorel Care este pedeapsa minima si maxima la Articolul 336 ,atunci cand alcoolemia este 2,96 in sânge ,si s-a lovit si un autoturism ,fara victime !Multumesc ! (vezi toată discuția)
Conducere fara permis, alcoolemie - consecinte bogdan900905 bogdan900905 buna! un prieten a fost oprit de politia rutiera . el nu are permis si i-a ieșit o alcoolemie de 0.51 in aerul respirat a fost dus si la racoltare probe de ... (vezi toată discuția)