Brom a scris:
Faceti o eroare de logica. Ati spus ca sunteti la al treilea termen de judecata, da? Atunci cum sa propuna probe? Nu au fost deja incuviintate de instanta?
Va asigur, logica mea este f. buna!:)
Am afirmat ca suntem la cel de al treilea termen (infatisare) si ca ma intereseaza daca la acest termen mai poate intra un mandatar care sa continuie ceea ce a inceput justitiabilul de unul singur, in sensul de a audia martorii propusi atat de reclamant cat si de parat, de a depune lista cu intrebarile pt. interogatoriul reclamantului, de a administra proba constand in inscriduri, etc, toate acestea urmare a incuviintarii probatoriului...evident!
Daca am spus despre audierea martorilor logic ca instanta a incuviintat deja aceasta proba,nu?
Vreti sa spuneti ca art.68 cpc ii limiteaza in vreun fel posibilitatile de aparare a unei parti daca o face prin mandatar, in sensul ca mandatarul nu are voie sa puna intrebari martorilor (prin intermediul instantei, evident) ?
Mie mi se pare ca mandatarul poate face exact ce ar fi putut face si justitiabilul, daca a primit un mandat judiciar, in fata notarului!
Ce nu poate face mandatarul este clar stabilit prin art.68 cpc: nu poate pune concluzii verbale, ca scrie sigur poate!