avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neplata impozitelor la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neplata impozitelor la primarie

buna ziua am o rugaminfe si o intrebare la dvs eu locuiesc cu parintii proprietate a lui mama e pe numele ei locuiesc cu ei de 20 de ani din 1993 pana in 2002 impozitele la casa si la terenul din gradina are 1300 cu totul deci la cei 1300 de mp pana in 2002 am participat si eu la plata impozitelor chiar daca locuiam cu parintii , din 2003 mama sa imbolnavit si in 2004 a decedat iar in curte am ramas cu tata pana in 2010 pana a decedat si el intrebarea mea este eu am platit din 2002- 2007 impozitele neplatite pt ca mama a decedat si nu a mai avut vum sa mai plateasca iar pe tata nu la interesat nimic dar sustinea ca e casa lui dar el nu a dat un ban din 2007 nu am mai platit nici un ban la primarie ca nu am mai avut si au decedat intre timp ai mei am ramas eu in curte, dat eu am 2 surori ca suntem 3 si ele vor avere dar i-mi impune si au pretentii sa platesc eu toata datorie de impozit restant care apare la primarie daca eu am dreptul la casa 1/2 impozitul trebuie sa platesc numai cat am cota sau toate oalele sparte care nu a platit tata cat a fost in viata ca nu la interesat ca e de plata trebuie sa le playesc eu sau toate 3 trebuie sa platim daca nu este succesiunea facuta de 10 ani dupa mama si 4 ani dupa tata eu sunt obligata sa platesc datoriile vechi neachitate vand trebuia ce pot sa fac in situatia asta sau i-mi platesc numai 1/2 cat am dreptul ca pe nimeni nu i-a interesat dar acum vin si cer ca au dreptul dar datoriile nu mai aveau dreptul sa le plateasca de alea nu le intereseaza le pune in carca mea ce este de facut in situatia asta si ce poate sa-mi faca primaria daca s-a platit ca e o suma destul de mare acolo 11 mil
mariana dinita
Cel mai recent răspuns: mariuta1970 , utilizator 11:40, 3 Mai 2022
impozitul stiu ca pana la dezbaterea succesiunii se plateste de toate 3 nu numai eu care locuiesc la imobilul care sunt unde au locuit cu parintii mei si cand le am spus sa platim datoriile parintiilor care nu le au platit au zis sa platesc eu ca stau acolo si nu au platit nimic timp de 30 de ani si nici nu platesc in continuare.La succesiune am discutat sa o dezbatem si dupa mama si dupa tata mama fiinf proprietarul casei dar pe ele le intereseaza numai despagubirile si impartirea casei camerelor dar taxe datorii nimic , Ce pot sa fac in situtia asta ca ele doar i si vor dreptul si toate le pune ce nu au facut ai mei cat au trait sa le rezolv eu e normal ? Eu am investit multi bani in casa unde stau ele nu au dat nici un ban ca au spus ca mie i mi fac confort nu lor dar vor sa le dau despagubire la investitile si banii care i am bagat in casa numai are valoarea care o avea acum are alta valoare imbunatatita si e corect numai sa ledau dar ele sa nu faca nimic si sa nu plateasca nimic sa bag numai eu bani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort casatorie raului17 raului17 daca casa e pe numele mamei si e decedata nu am facut succesiunea suntem 3 mostenitori ce drept prin casatorie are dreptul sotul meu avem 25 de ani de ... (vezi toată discuția)
Impartirea mostenirii typa typa suntem 3 surori,parintii decedati,avem un act de mostenire.Dupa moartea mamei sa facut succesiune iar cele 2 surori au cedat in favoarea mea.Dupa moartea ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 7 ani viorici viorici Buna ziua, va rog frumos daca ma puteti ajuta, tata a decedat acum 7 ani si nu am deschis succesiunea. impreuna cu mama proprietari ai unui apartament cu 3 ... (vezi toată discuția)