Va rog sa ma ajutati intr-o problema de partaj (daca se poate numi asa). Am stat cu cineva 7,5 ani in concubinaj. Locuiam in apartamentul meu, achizitionat inaninte de a fi in concubinaj. In urma cu aproape 2 ani i-am dat patenerei mele o parte din banii pentru achizitionarea unui alt apartament. Apartamentul a fost cumparat cu credit ipotecar , cea mai mare parte din avans a fost data de mine, si a fost inregistrat pe numele ei. Din dragoste am zis atunci, din prostie as zice acum.
In urma cu 4 luni ne-am casatorit. Acum vrem sa ne despartim.
Sotia este deacord sa raman eu cu toti banii pe care-i avem in depozite , iar suma ramasa pana la contributia mea la apartamentul de pe numele ei sa mi-o dea in rate.
Problema este ca nu vrea sa facem un act la notar cu aceste detalii.
Ce sa fac? La ce pot sa ma astept?
Partaj
Adela A
Buna ziua! As dori sa va intreb care este cea mai simpla si mai ieftina cale de a realiza partajul intre mine si fostul sot, in conditiile in care divortul ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord
lucy_82
Suntem casatoriti de 2 ani si ne-am hotarat sa ne despartim.Vrem s-o facem repede, fara scandal si fara avocat.Ne-am decis si in privinta bunurilor: el ramane ... (vezi toată discuția)
Partaj
ghebosel_leu
in cazul in care divortez si de comun acord cu sotia, ma inteleg asupra bunurilor din casa este vreo problema in desfacerea casatorie?multumesc mult. (vezi toată discuția)