avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Sunt asociat unic,administrator si angajat al unei societati.
Pot beneficia de indemnizatie pentru crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:20, 6 Mai 2014
1. Pe perioada cat beneficiati de concediu crestere copil (CCC) si indemnizatia aferenta trebuie sa suspendati contractul individual de munca si sa va suspendati din functia de administrator (daca obtineti venituri din acaesta functie).

2. Pe perioada CCC puteti sa ramaneti asociat, in continuare, deoarece dividendele nu sunt asimilate venturilor din salarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ingrijire copil luci80 luci80 Caz : o persoana este asociat unic si administrator intr-un SRL, nu beneficiaza de dividende si este angajat cu contract de munca in alta societate, in cazul ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? lilyana21 lilyana21 Buna seara, Am terminat masteratul in iulie iar in august m-am angajat ca administrator cu 4 ore la societatea infiintata de mine fiind asociat ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru administrator de firma Dorobat Nicoleta Carmen Dorobat Nicoleta Carmen Buna ziua, Am o intrebare care cred ca a mai fost pusa dar ma intereseaza din punct de vedere legal o opinie avizata in ceea ce priveste concediu pentru ... (vezi toată discuția)