avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Spor implementare proiect european
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Spor implementare proiect european

Buna ziua.
Sunt functionar public la o primarie. Consiliul Judetean a castigat un proiect pe POSCCE si mai multe primarii, printre care si noi, suntem parteneri. In dosarul cererii de finantare nu a fost trecuta echipa de management - cel putin nu din partea partenerilor. Putem sa ne constituim la nivelul primariei (prin dispozitie a primarului) echipa de implementare pentru a beneficia de bani in plus la salariu? Este legal?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Functionarul public si fondurile europene dalina82 dalina82 Daca sunt functionar public (primarie) pot fi angajata pe un proiect european POSDRU, cu contract, norma fiind de 2-3 ore pe zi? Mentionez ca atributiile ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate sau nu? mihaicalinescu2005 mihaicalinescu2005 legea nr. 161/2003 \" ART. 94 (1) Calitatea de funcţionar public este incompatibilă cu orice altă funcţie publică decât cea în care a fost numit, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! intrebarea mea legat de etapa de constituire a unei ... anngeo anngeo Buna ziua! Intrebarea mea legat de etapa de constituire a unei asociatii de dezvoltare intercomunitara (si dat fiind faptul ca legea 51/2006 nu specifica ... (vezi toată discuția)