avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare teren

Am angajat o firma pentru intabularea unui teren , din masuratori a reiesit o suprafata mai mica , am chemat comisia de fond funciar din localitate si ma pus in posesie cu suprafata lipsa , am intabulat terenul pe numele meu pe baza titlului de proprietate si a procesului verbal de punere in posesie a suprafetei de teren emis de comisia de fond funciar de la primarie .dupa un an in aceasta primavara a aparut cineva care are si el titlu de proprietate pe o bucata din terenul intabulat pe numele meu.respectivul are titlul de proprietate emis in 2005 si atit , iar eu am titlu de proprietate emis in 1995 , proces verbal de punere in posesie emis de comisia de fond funciar de la primarie din iunie 2013 si terenul intabulat cu toata suprafata la oficiul de cadastru in august 2013 . am citeva intrebari : cine este proprietarul suprafetei de teren ? comisia de fond funciar de la primarie imi poate anula intabularea terenului la cadastru ? daca poate si cum poate sa-mi desfiinteze respectivul intabularea terenului facuta pe numele meu ? eu sunt persoana cu gradul unu de handicap la carucior ,ma delasez foarte greu si din inima va solicit citeva lamuriri la problemele pe care v-i le-am spus ! cu stima cristi
Ultima modificare: Miercuri, 7 Mai 2014
cristinel7, utilizator

Alte discuții în legătură

Greseala a comisiei locale a primariei ContSters253530 ContSters253530 Comisia locala a primariei cand a facut procesul verbal a uitatat sa treaca un teren intravilan de 2000 mp pe care se afla situata casa mea,deci a emis titlul ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie dj_csm1990 dj_csm1990 Proces verbal de punere in posesie. Cum pot sa obtin titlu ce acte imi trebuie undei sa ma duc de la primarie ma zis ca nu pot sal obtin titlu pana nu fac ... (vezi toată discuția)
Acelasi lot de teren in doua extrase cf diferite TuinPix TuinPix Numitul M a deţinut într-o localitate rurală 2 parcele de teren (A şi B) în suprafaţă totală de 3 ha. Din Titlul de proprietate emis pe numele ... (vezi toată discuția)