avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Proces verbal de punere in posesie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Proces verbal de punere in posesie

Proces verbal de punere in posesie.
Cum pot sa obtin titlu ce acte imi trebuie undei sa ma duc
de la primarie ma zis ca nu pot sal obtin titlu pana nu fac parcelarea
Cel mai recent răspuns: dj_csm1990 , utilizator 13:31, 29 Martie 2024
Buna ziua,

Comisia locala de fond funciar are obligatia de a efectua toate demersurile necesare in vederea eliberarii titlurilor de proprietate de catre comisia judeteana de fond funciar si punerii in posesie.

Legea 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist in Romania, obliga la finalizarea procesului de restituie in natura sau prin echivalent pana la 1 ianuarie 2017. (in situatia in care termenul nu va fi prelungit, astfel cum s-a intamplat in ianuarie 2016).

Daca termenul nu va prelungit si situatia dvs. nu va fi clarificata va puteti adresa instantei de judecata in termen de 1 luna de la data de 1 ianuarie 2017 cu o actiune prin care sa solicitati obligarea Comisiei Locale de Fond Funciar de a proceda la efectuarea masuratorilor si a tuturor demersurilor necesare in vederea emiterii titlului de proprietate de catre Comisia Judeteana de Fond Functar, iar ulterior sa procedeze la punerea in posesie. (Comisia Locala de Fond Funciar).
Proces verbal de punere in posesie
Legea 1/1991


Primaria imi tot zice ca nu pot sa obtin titlui pentru ca ei nau
Plan cadastru ,plan parcelar si nici urbanismul

Terenul se afla in localitaea Șaeș com.Apold jud.Mureș.
Ce pot sa fac eu in acest caz?
Unde sa mai merg?
Bună ziua, procesul verbal de punere in posesie poate fii anulat de primărie a fost emis prin 2013 și de atunci ne tot minte că ne face cadastru pe el
Bună ziua. Eu am rezolvat. Am mers la prefectul de Mureș care mi-a spus că trebuie să intru în judecată cu ei și cu primăria de care aparțin. A durat cam 4 luni până am câștigat procesul cu ei . Dar sa rezolvat până la urmă

croitoru_gheorghe24@yahoo.com a scris:

Bună ziua, procesul verbal de punere in posesie poate fii anulat de primărie a fost emis prin 2013 și de atunci ne tot minte că ne face cadastru pe el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren cristinel7 cristinel7 Am angajat o firma pentru intabularea unui teren , din masuratori a reiesit o suprafata mai mica , am chemat comisia de fond funciar din localitate si ma pus ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie comisie locala fond funciar Manuela Bernat Manuela Bernat Buna ziua Vă rog frumos să ma ajutaţi cu modificările legislative care cică au intrat în vigoare de la 1.04.2011, prin care Comisia Locală de Fond ... (vezi toată discuția)
Proprietate lordionis lordionis Buna ziua. Ce documente sta la baza procesului verbal de punere in posesie al Comisiei locale de fond funciar? (vezi toată discuția)