avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfiintare post, preaviz, concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfiintare post, preaviz, concediu de odihna

Pe scurt, un angajat caruia i se desfiinteaza postul din motive ce nu tin de persoana lui si i se da preaviz. In termenul de preaviz, poate fi trecut in concediul de odihna aferent? Ar fi vorba si de o diferenta de 6 zile care mai ramane din preaviz, dupa ce i se termina concediul de odihna. Angajatorul e dispus sa ii plateasca si aceste 6 zile ca fiind in concediu de odihna. Este posibil?
Cel mai recent răspuns: dantintesan , utilizator 15:34, 7 Mai 2014
Exact. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in perioada de preaviz ina 64 ina 64 Buna ziua, sora mea si-a gasit un serviciu mai bun in alta parte , a depus cererea de demisie cu preavizul de 20 de zile lucratoare, dar mai are de luat 4 ... (vezi toată discuția)
Pot lua co în timpul perioadei de previz? b0g23 b0g23 buna ziua - pot lua concediul de odihna in perioada de concediere (in perioada de 20 zile)? - se amana zilele zile ramase din concediere dupa efectuarea ... (vezi toată discuția)
Demisie VaduvaL VaduvaL Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca am avut contract pe perioada determinata pe 3 luni adica 03.06.2016-02.09.2016,iar pe 02.09.2016 am primit act aditional ... (vezi toată discuția)