avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel admis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel admis

Am o hotarare judecatoreasca din Bihor prin care sunt reincadrat in munca si am dreptul la celelate drepturi salariale,nu au fost platite de angajator (CFR Marfa),am mers la executor judecatoresc a fost admisa executarea a facut angajatorul contestatie ,la Judecatoria din Cluj -Napoca unde a fost procesul am castigat doar am fost obligat sa dau inapoi doar 600 ron impozit a fost cu apel in 10 zile de la comunicare eu nu am mers nici la Judecatorie la termene nici la Tribunalul Cluj,cand a fost judecarea apelului instanta a dat castig de cauza celor de la Cfr prin admis apel.Mai pot face ceva in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Ovidiu Stanciu , Alte profesii 00:04, 8 Mai 2014
Poate doar sa exercitati una din caile extraordinare de atac - contestatia in anulare sau revizuire.

Acestea se pot exercita numai in situatiile expres prevazute de Codul de procedura civila.
am sa ii spun la avocata sa faca dupa cum ati zis dumneavoastra.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare executare judecatoreasca Ovidiu Stanciu Ovidiu Stanciu Am o hotarare judecatoresca prin care Cfr marfa trebuie sa imi plateasca drepturile salariale indexate si actualizate pana la plata efectiva ,cat si sporurile ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere dupa reintoarcere din cic. cãi de atac împotriva deciziei pronunþate în recurs lalyana lalyana Va rog sa ma ajutati cu un raspuns Am fost concediata dupa intoarcerea din concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani (copil nascut in nov 2010).In ... (vezi toată discuția)
Admite apelul Ovidiu Stanciu Ovidiu Stanciu Am o hatarare prin care se executa silit Cfr Marfa ,am executat cu un executor judecatoresc,au platit bani respectivi,au facut contestatie pe fond am avut ... (vezi toată discuția)