Buna ziua, ce imi trebuie ca sa devin producator de haine tinand cont ca am ca domeniu de activitate secundar productia de confectii vestimentare, vreau pentru inceput sa fac o colaborare cu un atelier de croitorie, intrebarea mea este cum justific in acte hainele pe care le-a produs atelierul de croitorie, trebuie sa le creez sub un brand pe care sa il inregistrez la OSIM? Astept ajutor si care sunt pasi ca sa fac acesta afacere, multumesc mult!
Pentru a inregistra la OSIM terbuie sa ai anumite modele si materiale pe care sa dovedesti ca nu le-ai copiat ci sunt creatii proprii.
Pentru functionare trebuie sa-ti autorizezi codul CAEN care iti da dreptul sa confectionezi si sa functionezi ca a telier de confectii.
Pentru a demonstra hainele produse exista un "retetar" : cumperi materialul si alte accesorii necesare-stabilesti consumul pe fiecare articol in parte- pierderile si asa se scad din fisa de magazie.Se fac note de consum pe fiecare articol.
Mult succes
Cod caen
layelis
Doresc sa infiintez un atelier de creatie vestimentara unde se vor confectiona articole de imbracaminte din diferite materiale textile, de exemplu: rochii, ... (vezi toată discuția)