avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Plangere impotriva unui avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Plangere impotriva unui avocat

Spune ti va rog daca poti face plangere unui avocat in cazul in care nu ai cu el nici un contract ci doar discutii inregistrate
adica...a fost intrebat ceva ..el a cerut num telefon la individul care urma sa fie actionat in jedecata... a sunat a vb si a incurcat totul si mai rau
acum nu raspunde la nici un mesaj
multumesc
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2014
alina_md, utilizator
Cat timp nu aveti un contract semnat,nu ati platit un onorariu,nu aveti motiv sa formulati plangere impotriva av.
plangere pentru ce?plangerile impotriva oricui se depun la politie cu dovezile anexate-inregistrarile.politia cerceteaza dc s-a comis vreo infractiune.
multumesc pt raspuns
era inceput de colaborare si el de la inceput a dat dovada de neprofisionalizm care
e in mana unor excroci...
si daca nu am contract ..nu e lege pt el sau cum???
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare plătită în avans neexecutata, bani nereturnati Zuz2020 Zuz2020 Bună ziua! Am făcut un contract cu o firma de construcții pentru renovarea unui apartament. O parte din lucrare nu a putut fi executata de firma, motiv ... (vezi toată discuția)
Intrebare- amenintare cu plangere la politie andreiflorea91 andreiflorea91 Acum vreo cateva zile am vb cu cineva pe site-ul okazii sa vand un produs. in fine individul sa hotarat sa il cumpere. nu a dat cumparare dar ne-am inteles ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau hartuire adrianadelia adrianadelia Buna seara. Iubitul meu a stat cu o femeie timp de cativa ani, aceasta l-a ajutat cu bani. Precizez ca el este detinut. relatia dintre ei s-a stricat acum 1 ... (vezi toată discuția)