Va rog sa imi spunei daca in cazul partajului bunurilor comune - constand exclusiv in credit, banca care a acordat crediul are un cuvant de spus pe parcursul procesului (este citata? se poate opune?).
Ce taxe se aplica in acest caz ?
Pai trebuie s-o citati daca vreti ca hotararea sa ii fie opozabila. Se poate opune si o va face daca unuia nu are ce sa-i ia, daca nu aveti cu ce garanta. Acum sunteti obligati in solidar sa platiti, poate executa pe oricare dintre dvs, ale carui bunuri prinde, ceea ce e avantajos pt banca.
Tertii cine sunt ? Intreb ca pt unul din voi ar putea sa nu conteze ca tertii isi vor pierde casa in caz ca nu plateste.
Pt ce anume s-a luat creditul ? Sunteti ambii imprumutati ? Sunteti cu ratele la zi in acest moment ?
Daca banca nu e de acord sa alerge dupa bani pt fiecare separat, n-ati rezolvat nimic si ramaneti si cu banii dati pe taxa de timbru..
casa e a parintilor lui, in credit eu sunt debitor el codebitor, pana acuma am platiti tot eu, am o restanta de 61 de zile (cu gandul ca va plati si el ceva si pauza), garantia acopera dublul creditului
creditul l-a folosit el, nu am documente justificative dar am o declaratie a lui scrisa de mana
Pai daca e garantat, de ce sa va chinuiti cu un partaj ? Nu mai platiti si gata, daca vrea ca ai lui sa ramana fara casa, sa nu mai plateasca nici el.
Pana la executarea casei , va va popri dvs salariul.. e drept. Poate faceti ceva in privinta asta.