avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Partaj credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Partaj credit

Va rog sa imi spunei daca in cazul partajului bunurilor comune - constand exclusiv in credit, banca care a acordat crediul are un cuvant de spus pe parcursul procesului (este citata? se poate opune?).
Ce taxe se aplica in acest caz ?

cam ce as putea face mai exact ?
sa nu mai aveti salariu :)
in caz ca se intampla, va puteti indrepta impotriva lui numai pt suma retinuta cand va inceta executarea. Sa nu pierdeti harti aia, va poate folosi.
Banca nu va accepta partajul. De ce sa ia de la unul cand poate lua de la 2, deci s-a rezolvat. Nu platiti, banca incepe sa ia de la ambii si apoi executa proprietatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E posibila executarea altor bunuri decat imobilul ipotecat? ancristida ancristida Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Daca cineva nu-si plateste creditul ipotecar si intra in executare silita, se executa doar imobilul ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu codebitorul intr-un credit nevoi personale cand titularul nu mai plateste si se ajunge la executare? angelatyb angelatyb in cazul in care titularul nu mai plateste creditul de nevoi personale in care nu sa girat cu bunuri ci doar cu salariile si se ajunge la executare ce se ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca obtinut in anul 2008.Am ajuns la un moment in care nu mai pot face fata ratelor si din acest motiv as ... (vezi toată discuția)