Buna ziua ...sa incep asa am venit baut acasa am luat cheile de la masina lu cumnatamiu care sta cu mine in aceeasi casa am facut accident FARA VICTIME a venit politia am suflat in prostia aia 0,77 mi a iesit dupaia am fost la sange si nu am nici permis de conducere ...Intrebarea mea este: Pot scapa cu amenda administrativa ? ca unii mi or spus ca da alti ca nu ..si plus de asta nu mai am nici antecedente penale :D
Ai scăpat momentan de închisoare. Poți da examen să iei permisul de conducere după 6 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii prin care ești condamnat. TImp de 2 ani trebuie să fii cuminte și să te ferești de belele, dacă nu sigur de data aceasta mergi la pârnaie și faci și ce ai din urmă, pe lângă ce vei primi, plus un spor. Asta, doar dacă în perioada de încercare de doi ani ai probleme cu legea penală. Oricum, după cum îți spuneam în ultimul post, ai cazier.
Condus fara permis
BlackT
Buna seara, in seara asta patit ceva grav, m-am plimbat cu un amic prin parcare dupa care am iesit pe domeniul public ( nu am permis, dar sunt la scoala ), si ... (vezi toată discuția)