avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită directiva europeana
Discuție deschisă în Executare silită

directiva europeana

Buna ziua. Am primit somatie de executare silita in urma unui credit neachitat. Ajutati-ma va rog cu un raspuns avizat : in luna aprilie Curtea Europeana De Justitie ar fi zis ca daca obiectul executarii silite este casa in care locuiesti(fiind si unica locuinta pe care o ai in proprietate) executarea silita se poate amana 3 ani. Este ceva adevarat ? Va Multumesc .:

Alte discuții în legătură

Executare silită în lipsa debitorilor. este legală această acțiune? vegasky vegasky Eu si sora mea am primit somatie de executare silita pentru mutarea gardului din spatele casei si lasarea in proprietate vecinului a cca 100 mp. Somatia era ca ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie neachitate de 8 ani, cei de la fisc au trimis somatie de plata si executare silita, rog sfat urgent ! ContSters288389 ContSters288389 Buna ziua, Am si eu o intrebare, daca poate cineva avizat sa ma ajute, mii de multumiri! Fratele meu , are amenzi de circulatie neachitate, pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale-riscuri ale nerambursarii Tabarcea Tabarcea Am un credit de nevoi personale,fara garantii,ipoteci,etc. si nu pot sa mai platesc rata,fiind somer.Suma ramasa e cam 9-10.000 E. Ce risc daca nu mai ... (vezi toată discuția)