Am un credit de nevoi personale,fara garantii,ipoteci,etc. si nu pot sa mai platesc rata,fiind somer.Suma ramasa e cam 9-10.000 E. Ce risc daca nu mai platesc,avand casa si masina pe numele meu ? Pot sa-mi atace proprietatile ? sau pot face doar poprire de x%,din salariul meu,care e zero ?
da, pot incepe executarea.
Aveti insa mare grija daca "vindeti" casa si masina .... E usor de dovedit ca v-ati instrainat bunurile tocmai cu scopul de a-l prejudicia pe creditor....
Buna ziua,
Intr-adevar banca poate incepe executarea silita ,insa doar pe baza unei hotarari definitive si irevocabile date de instanta. Daca ati primit notificari in care sunteti somat sa platiti intreaga suma intr-un anumit timp e doar partea amiabila.apoi veti fi avertizat ca dosarul dvs. va face obiectul unei actiuni in instanta sau banca respectiva va cesiona unei firme de recuperare dreptul de recuperare a sumei respective la care se va adauga dobanzile aferente si cheltuieli de judecata.Daca aveti proprietati acestea vor face obiectul executarii silite. intrebari : cand a fost ultima plata catre banca?
ati primit vreo scrisoare din partea bancii ?