avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pastrare documente
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pastrare documente

Buna ziua.
Va rog sa-mi spuneti care este perioada de pastrare a documentelor financiare(chitantiere,liste de inventariere,dispozitii de plata/incasare,deconturi,ordine de deplasare,extrase de cont,jurnale de contabilitate ,etc) si tehnice(caiet de procese verbale a sedintelor,diverse liste intocmite in anumite situatii altele decat financiare,etc.) intr-o institutie cu 2 angajati, ce legi trebuie sa consult in acest sens?
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 16:17, 9 Mai 2014
OMFP nr.3512/2008, prevede termenul de păstrare al documentelor financiar contabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Determinare venit impozabil intreprindere individuala cristina_71 cristina_71 Buna seara , pentru determinarea venitului impozabil la o intreprindere individuala se ia in considerare la venituri baza fara TVA si la cheltuieli baza ... (vezi toată discuția)
Perioada arhivare bonuri ambalaj - firma retail ada36 ada36 Buna seara, am o nelamurire bonurile de ambalaj sunt considerate documente nefiscale care este perioada de arhivare aa acestora? pot sa consider ca e ... (vezi toată discuția)
Arhivarea documentelor de resurse umane tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Poate cineva sa imi dea cateva informatii referitoare la procesul de arhivare a documentelor de resurse umane, mai exact dosarele de personal, ... (vezi toată discuția)