avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Civil vs Penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Civil vs Penal

Buna ziua! Dupa 3 ani de procese, in februarie 2012 am avut castig de cauza la Curtea de Apel, Sectia Civila -Contencios Administrativ si Fiscal Pitesti, intr-un proces cu Institutia Prefectului Judetului Arges, care cerea instantei de judecata anularea unui act administrativ -permisul de conducere,hotarare irevocabila. In februarie 2012, la Tg.Mures, intr-un dosar penal, al inculpatilor dosarului Permise Arges, pe cale de consecinta se dispune si anularea a 58 de permise, printre care si al meu. Mentionez ca mi-am regasit numele intr- un articol dintr-un ziar local. In situatia data, care sunt masurile ce se impun, in conditiile in care s-a demonstrat deja ca nu am abtinut permisul fraudulos? Repet, exista o hotarare irevocabila in acest sens. Mentionez ca nu am fost citat in procesul de la Tg. Mures, nu am fost audiat, nu am avut parte de aparare. S-a dispus anularea permisului doar pe cale de consecinta. De precizat ca procesul de la Tg. Mures s-a finalizat in aprilie 2014, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, hotarare definitiva. Ce se poate face in conditiile date si care sunt caile de atac/aparare? Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pot sa imi ridic permisul de conducere dupa perioada de suspendare chiar daca am depus cotestatie? titisor33 titisor33 Sunt din Iasi si lucrez la o firma de distributie de piese auto si pe data de 10 mai la iesirea din orasul Tg. Mures spre Reghin am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Interpetare sentinta el_gringo el_gringo Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu un dosar in care am fost parat,reclamantul a facut recurs iar raspunsul la recurs este urmatorul: Tip ... (vezi toată discuția)
Cedo a dat dreptate consilierilor juridici Luisa Mitroi legalista.ro Luisa Mitroi legalista.ro In Monitorul Oficial nr. 569 din 10 august 2011 a fost publicata Hotararea CEDO din 8 iunie 2011 pronuntata in cauza Colegiul Consilierilor Juridici Arges ... (vezi toată discuția)