avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere

Buna ziua! Am facut un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere cu parinti mei in anul 2003.Mentionez faptul ca am ami avut un frate care a decedat in urma cu 1 an.Intrebarile mele sunt:
1-poate fi atacat in instanta si anulat de catre mostenitori fratelui meu?
2-trebuia dus(cvc ci) la Primarie pentru schimbare de proprietari si ptr a plati impozit??( impozitul este platit in continuare de parinti),,,sau proprietar de drept devin in momentul decesului parintilor?

multumesc anticipat ptr raspuns
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Mai 2014
FLPOPA, utilizator
Cel mai recent răspuns: FLPOPA , utilizator 21:08, 12 Mai 2014
Daca totul e ok si minunat, nu prea inteleg ce sfaturi mai cereti daca stau actele in picioare au ba. Ca sa stim daca vor sta in picioare sau daca au sanse, ne trebuie date. daca nu dati date... atunci actele sunt asa cum sunt.
Va lua 10 minute sa trimiteti actul la primarie, dar ma tem ca nu prea dati pe-acolo. Ok pare ca inseamna ca toti sunteti de acord sa simulati un act. Ceea ce e ok acum, dare are sanse mari sa nu mai fie.
Se poate traduce in acte desfiintate, eforturi si bani cheltuiti inutil.

Dar... sper ca e ok.
multumesc pentru raspuns..
Actele sunt in regula ,nu am incercat sa simulez nimic,totul este legal ,problema a aparut din faptul ca nu am vrut sa presez lucrurile ci am lasat la rugamintea mamei(sa mearga dansa sa duca acel act,,s-ia exprimat dorinta ), pentru a nu crede cumva ca as face ceva in neregula EU pe la primarie.(cei in varsta sunt mai superstitiosi),,,,,,,sa aranjez eu cv sai dau afara din casa( au trecut 11 ani,,si totul este ok,nu asta este intentia mea),,,,,HOTARARE LUATA CU ACTELE DE AMI LASA MIE ACEASTA CASA DEOARECE FRATELUI MEU MAI MARE ,DEJA II DADUSE CASA BUNICI..,,,,,

PS....poate ma repet dar aceasta situatie sa creat din dorinta mea sa nu deranjez parinti si sa las lucrurile asa crezand ca daca merg sa intreb mereu dc a dus sau nu acel act la primarie sa nu creeze o stare de neliniste ,,,SIMA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, recent mi-am schimbat domiciliul in alt oraș și toate ... Cornel33 Cornel33 Buna, recent mi-am schimbat domiciliul in alt oraș și toate mașinile au trecut automat pe impozitul din orașul respectiv, problema este ca una din ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutor - succesiune irina_irina irina_irina Buna seara.Vreau sa fac cadastru la casa,anexe si silistea casei dar nu am facuta succesiunea dupa parinti ,decedati in 1994 si2004 iar la rol la primarie este ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina sechestrata aurel156 aurel156 Am cumparat cu acte in regula o masina sechestrata......... am facut cumparare-vanzare omu mi-a adus fiscalu in regula iam dat banu nimic de banuit, am mers la ... (vezi toată discuția)