avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile pentru studenti
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile pentru studenti

Sunt studenta anul 5 la medicina stomatologica, in ce conditii pot obtine fonduri nerambursabile pentru un cabinet stomatologic.. Eu mai am un an de facultate...Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Grigoroiu , utilizator 18:28, 29 Iunie 2014
Fonduri europene nerambursabile

In 2012 medicii stomatologi au din nou acces la FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE pentru dotarea/constructia unui cabinet stomatologic,astfel:

restul il gasiti la adresa unui site studentesc al viitorilor stomatologi.
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 11 Mai 2014
Admin, administrator
Am citit ce mi-ati recomandat dar, toate informatiile sunt pentru anul 2012. Anul acesta, a aparut ceva? Mersi
Buna ziua,
ca sa obtineti fonduri europene si sa aveti un proiect eligibil nu trebuie sa asteptati deschiderea sesiunii de depunere,trebuie sa aveti proiectul intocmit inainte,iar in clipa cand sa lansat apelul de deschidere sa depuneti.Depunerile pe 2014 - 2020 incep in toamna acestui an ,un specialist in domeniu stie sa va intocmeasca dinainte proiectu.Nu asteptati pana in ultima clipa!
@amg2buc@yahoo.com va rog sa renuntati la reclama. Nu oferiti informatii care sa raspunda userilor! Sunteti evaziv in informatiile pe care le oferiti.

Moderator
amg2buc@yahoo.com a scris:
Depunerile pe 2014 - 2020 incep in toamna acestui an ,un specialist in domeniu stie sa va intocmeasca dinainte proiectu.Nu asteptati pana in ultima clipa!

Nu aveti nicio modalitate de a cunoaste aceasta informatie, nimeni nu stie cand vor fi aprobate programele de catre Comisia Europeana, necum sa fie anuntata vreo sesiune de proiecte. Ce ati scris e pura speculatie.

Pentru cine a postat primul mesaj: nu aveti nicio facilitate speciala in accesarea de fonduri europene doar pentru faptul ca sunteti student.
Ultima modificare: Duminică, 29 Iunie 2014
Grigoroiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri ue pentru cabinet stomatologic adiprotv adiprotv buna seara, am inteles ca este posibila obtinerea de fonduri nerambursabile UE pentru infiintarea de cabinete/clinici medicale.. Momentan sunt student in anul ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru cabinet stomatologic wellis wellis Buna ziua, as dori sa ma informati daca se se pot accesa fonduri europene pentru dotarea unui cabinet stomatologic in mediul urban si daca da, ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile 2013 elenastan1019 elenastan1019 Buna ziua, vreau sa infiintez un cabinet stomatologic intr-o zona urbana, mentionez faptul ca sunt studenta si detin spatiu necesar, am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)