avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rezultat comisie rogatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Rezultat comisie rogatorie

Buna ziua. Sunt intr-un proces civil . Am trimis Comisie Rogatorie la locul de munca al sotului. Au trecut 6 luni si inca nu am primit nici un raspuns. Cat timp dureaza ca sa ajunga raspunsul ? Multumesc
Multumesc pentru raspunsuri . Cand pot solicita? Intr-o nota de sedinta sau dupa ce primesc raspunsul comisiei si efectiv stabilirea pensiei de intretinere?
Cel mai bine intr-o precizare a acțiunii și susțineți cererea si cu ocazia dezbaterilor pe fondul cauzei. În fine, cu sau fara cerere regula este ca se datorează pensie de la data inregistrării acțiunii și excepția de la pronunțarea hotărârii.

Insist insa, daca aveți elemente de identificare ale societatii unde lucreaza sotul dumneavoastra, va puteti adresa si printr-un e-mail ori cerere prin posta, poate da rezultate.

In lipsa raspunsului solicitat prin comisie rogatorie, cel mai probabil il va obliga la plata in raport de venitul minim pe economie si cand veti avea date certe sa redeschideti o noua actiune.
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2014
ContSters318277, utilizator
Societatea este a tatalui sau si cu siguranta nu o sa am nici un raspuns. Va multumesc inca odata pentru raspunsuri. Cu Dumnezeu inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara - utilizarea unor informatii dintr-un alt dosar in determinarea cuantumului pensiei annahm11 annahm11 Tatal a 3 copii din doua relatii diferite lucreaza in Germania. Ambele mame au deschis actiuni pentru recalcularea pensiei de intretinere a copiilor, ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie de intretinere minor geta_roman geta_roman În 2008 s-a stabilit pensia minorului in functie de salariul min/economie de 95 ron,desi tatal copilului lucreaza in Spania dar nu-i cunosc adresa si locul ... (vezi toată discuția)
Comisie rogatorie in proces civil ElenaIonescu ElenaIonescu Buna ziua, Pentru stabilirea pensiei de intretinere a minorului s-a trimis prin Instanta de Judecata o Comisie Rogatorie prin Ministerul Justitiei la firma ... (vezi toată discuția)