avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata unei amenzi la jumatate din suma totala ,data de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata unei amenzi la jumatate din suma totala ,data de catre Jandarmerie !

Salutare , acum o luna in urma am luat o amenda de la Jandarmerie , pentru ca am consumat alcool in fata unui bar care nu avea terasa , iesisem sa vorbesc cu cineva , pentru ca inauntru era muzica tare , fiind seara si mi-au dat 100 de ron amenda , dar au taiat 48h , adica suma nu se dubleaza . Nu am achitat inca amenda stiind ca am 5 ani la dispozitie ... Zilele trecute seful meu unde lucrez , doreste sa imi mareasca salariul , stiu ca el plateste si taxele , impozitele si ce mai e la stat . Si stiu ca apare la ANAF ca am amenda de plata . Intrebarea mea este , daca achit jumatate din valoarea ei aceasta mai apare la salariu ? Nu as dori sa afle de amenda ... Sau nu apare deloc cand se face marire de salariu ? Va multumesc si astept un raspuns !
Toate informatiile dvs sunt eronate jumatate din amenda trebuia platita in 48 de ore,termenul de 5 ani se refera la cu totul altceva,patronul dvs
poate sa afle de la anaf ca aveti amenzi neplatite doar daca la un moment dat o sa fiti executat silit prin poprire pe salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata unei amenzi ... VictorAnonim VictorAnonim Buna ziua , am si eu o nelamurire privind plata unei amenzi data de catre jandarmerie in legatura cu , consumul de bauturi alcoolice in spatiu public . Am luat ... (vezi toată discuția)
Restaurant-bar care depaseste nivelul de zgomot! GABRI_EL GABRI_EL Imi puteti spune ce pot face pentru a fi retrasa autorizatia de functionare a unui bar care polueaza linistea vecinilor cu muzica provenita de la o orchestra ... (vezi toată discuția)
Plata amenda in 48 ore de la primirea comunicarii hotararii judecatoresti verax4me verax4me Am avut o amenda ( pt. viteza si lumini neaprinse) in valoare de 406 ron, deci 203 Ron in 48 ore. Am decis sa fac o contestatie la judecatorie , contestatie ... (vezi toată discuția)