avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Dosar examen in Primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Dosar examen in Primarie

Buna Ziua!
Doresc sa-mi depun dosarul pentru un examen intr-o primarie.....Am terminat dosarul de complectat dar la cazier fiscal apare o fapta scrisa in acest cazier de inactivitate fiscala din 2012(am fost administrator la o firma care a functionat putin pana in 2009)
Intrebare!
Exista posibilitatea sa nu imi primeasca dosarul din acest motiv(cazier fiscal)?
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 18:11, 14 Mai 2014
Sigur nu faceti confuzie cu cazierul judiciar?...

H.G. nr. 611 din 4 iunie 2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici

ART. 49
(1) În vederea participării la concurs, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, candidaţii depun dosarul de concurs, care va conţine în mod obligatoriu:
a) formularul de înscriere prevăzut în anexa nr. 3;
b) copia actului de identitate;
c) copiile diplomelor de studii şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări;
d) copia carnetului de muncă sau, după caz, o adeverinţă care să ateste vechimea în muncă şi, după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice;
e) cazierul judiciar;
f) adeverinţa care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unităţile sanitare abilitate;
g) declaraţia pe propria răspundere sau adeverinţa care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza cfp ContSters110442 ContSters110442 In urma cu cativa ani am primit o amenda administrativa cf art 91 C.pen,amenda care nu imi apare in cazierul judiciar, banuiesc ca imi apare in cazierul ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime in munca NMariaAlexandra NMariaAlexandra Buna seara. Ma puteti lamuri si pe mine de unde pot obtine o adeverinta care sa ateste vechimea in munca sau in specialitatea studiilor, in ipoteza in care ... (vezi toată discuția)
Functiile contractuale de conducere in administratia locala ginete216 ginete216 este legal ca pentru candidatura la o functie publica contractuala in administratia locala, sa se ceara condiţiile specifice necesare în vederea ... (vezi toată discuția)