avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recuperare pensie de intretinere din strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recuperare pensie de intretinere din strainatate

De sase ani de zile ma lupt pentru pensia fetitei mele,fara nici un rezultat.Am urmat toate caile de acces,tribunal caz civil si penal,recurs la Craiova,iar de doi ani de zile am apelat la Ministerul Justitiei din Bucuresti,am trimis toate documentele cerute ,bineanteles traduse in limba italiana pentru ca fostul sot este stabilit in Italia,de aici dosarul a fost trimis la Ministerul din Roma ,doar pe problema recuperarii.Au trecut deja doi ani de zile fara nici un rezultat.Daca ma puteti ajuta ,va rog foarte mult sa-mi scrieti .
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 11:44, 14 Mai 2014
Singura solutie care v-a ramas este sa ingropati securea razboiului, luati legatura cu tatal si incercati sa va inletelgeti cu vorba buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie de intretinere din italia SAdriana SAdriana In urma cu 6 ani l-am dat in judecata pe fostul sot pentru marirea pensiei de intretinere a fetitei,s-a fixat o suma lunara pe care nu a platit-o niciodata ... (vezi toată discuția)
Pasaport romanesc mitache54 mitache54 Va rog sa ma ajuta-ti! Sunt cetatean roman Violetta Mitache(pasaportul si buletinul romanesc mi sa expirat demult, am numai certificatul de nastere romanesc ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere pt minor(12 ani) mamadisperata mamadisperata fara nici un ajutor in fata legii,desi sti ca ai dreptate...fostul meu sot ,desi lucreaza in Roma de 8 ani de zile in acelasi loc , dar mentionez ,fara ... (vezi toată discuția)