avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel sau alta cale de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel sau alta cale de atac

Buna ziua,
am depus o cerere de chemare in judecata in prima instanta in acest caz, unde am cerut retragerea din calitatea de asociat si administrator, dar cand mi-a venit sentinta, aceasta vorbeste doar de calitatea de asociat si nimic de calitatea de administrator, cu toate ca se mentioneaza ca am solicitat admiterea actiunii pentru calitatea de asociat si administrator la hotararea finala se hotaraste doar retragerea asociatului dar nimic de calitatea de administrator, in cazul acesta trebuie sa fac apel sau alta cale de atac ma refer Indreptare materiala etc?
va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
manuelasimona, utilizator
Formulati cerere de completarea dispozitivului sentintei .
Multumesc mult de raspuns, o alta intrebare ar fi daca poate instanta sa constate demisia administratorului sau precum cazul acesta renuntarea din calitatea de administrator deoarece nu este administrator cu carte de munca, la dosar au fost depuse scrisorile in care reclamantul a cerut intrunirea pentru demisia sa din calitatea de administrator,

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
manuelasimona, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Determinarea caii de atac in functie de art 2821 cpc dvni2011 dvni2011 Am si eu o mare nelamurire. Daca intr-o actiune in care reclamantul a cerut daune peste suma de 100.000 lei, iar tribunalul a apreciat, prin admiterea in ... (vezi toată discuția)
Cerere de indreptare eroare materiala maria pop maria pop Buna seara ! Am urmatoarea speta cu care ma confrunt: am contestat in instanta un PVC cu numarul J00074 sanctionat cu AMENDA, Ca proba la dosar am depus si un ... (vezi toată discuția)
Retragere cerere dosar ciciilo ciciilo Buna ziua. daca am apucat si am depus la dosar o cerere pt renuntare la judecata o mai pot cumva retrage pana la infatisare? Multumesc (vezi toată discuția)