avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vicii ascunse- aparente
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vicii ascunse- aparente

Lipsa fundatiei, lipsa centurilor, lipsa stalpilor de sustinere, materialul din care este confectionat un imobil sunt considerate vicii ascunse?
Va rog sa-mi indicati jurisprudenta in acest domeniu respectiv a viciilor ascunse.
Cu toate ca s-a aratat prin expertize, ca acestea sunt vicii ascunse instanta nu a tinut cont de ele catalogandu-le aparente.
Cel mai recent răspuns: reclamant2013 , utilizator 01:14, 18 Mai 2014
Constructia era la rosu? Ne trebuie amanunte.
Sa va indicam jurisprudenta in domeniu inseamna sa ne documentam noi, sa citim zeci de decizii si hotarari.
Mergeti la o biblioteca, preferabil electronica.
Constructia era terminata. Cosmetizata inainte de vanzare. Instanta de fond a considerat ca lipsa stalpilor de sustinere, a centurilor a materialului din care este confectionat imobilul sunt considerate vicii aparente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse ContSters276281 ContSters276281 Care este diferenta intre viciile ascunse si cele aparente? In speta, ascunderea faptului ca imobilul nu are structura de beton ( centura, stalpi de ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans " prima casa" dragomirv dragomirv Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie dificila si am nevoie urgenta de indrumarea unei persoane avizate. Intentionand sa cumpar un imobil prin programul ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse depistate dupa achizitie imobil nou ioanaras ioanaras Buna ziua Am achizitionat in anul 2013 un apartament constructie 2009. Dupa 6 luni am depistat primele vicii ascunse. Apa de ploaie nu este colectata in ... (vezi toată discuția)