costel_57 
	    	Utilizator

costel_57 
	    	Utilizator	    

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
 Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat 	
			 Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

gabi7	                   

buna seara,
se poate depune la dosar, pt cheltuieli,  copie conforma cu originalul a chitantei de la avocat, sau trebuie  depusa chitanta in original??? ... (vezi toată discuția)
	                    gabi7	                   

buna seara,
se poate depune la dosar, pt cheltuieli,  copie conforma cu originalul a chitantei de la avocat, sau trebuie  depusa chitanta in original??? ... (vezi toată discuția)

Irina Balcangiu	                   

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca avocatul este obligat sa taie o chitanta, atunci cand i se dau bani ca sa te reprezinte in instanta.  Si daca este cazul ... (vezi toată discuția)
	                    Irina Balcangiu	                   

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca avocatul este obligat sa taie o chitanta, atunci cand i se dau bani ca sa te reprezinte in instanta.  Si daca este cazul ... (vezi toată discuția)

MissBabylicious	                   

Buna ziua.Am un contract cu un avocat caruia i-am platit onorariul(in urma castigarii procesului) ,i-am cerut chitanta si a refuzat sa-mi taie chitanta ... (vezi toată discuția)
	                    MissBabylicious	                   

Buna ziua.Am un contract cu un avocat caruia i-am platit onorariul(in urma castigarii procesului) ,i-am cerut chitanta si a refuzat sa-mi taie chitanta ... (vezi toată discuția)