Buna ziua.
Puteti sa-mi spuneti cum ati procedat dvs in cazul impozitului pe constructii ? Am declarat in 010, dar vreau sa stiu daca valoarea la care aplic 1.5% mai trebuie declarata in vreo declaratie si in ce cont se plateste.
Multumesc frumos
Am mai cautat, am mai citit si cred ca in mod normal campul luna in cazul acestui impozit trebuie sa fie 12, conform OPANAF 3136/2013, Completarea declaratiei, perioada de raportare. Eu spun ca asa e corect.
Nici vorba. 12 care,anul 2013 ?. Pentru anul 2014 nici atat.Termenul de plata al impozitului pe constructii este :prima transa pana la 26.05.si a doua pana la 30.09.2014. Declararea impozitului pentru anul 2014 se face o singura data,pana la data de 26.05.2014. ANAF-ul va trebuie sa imparta suma declarata in D 100 pe cele doua termene(acesta este un impozit care nu se plateste in contul unic-cod 55)in declaratie suma datorata fiind pe intregul an,suma de plata obligatoriu fiind la fel. Plata insa se face in cele doua transe.
Declaratia 101
cod1
Buna cred ca am facut o greseala am trimis electronic decl.100 pe trimestrul 4 /2012 dar fara suma va intreb daca este o problema grava si cand trebuie sa ... (vezi toată discuția)