Buna ziua am si eu o intrebare mi-sa pus o oprire de vanzare pe ap.la OCPI de catre asociatia de propietari pentru ca am o datorie de 7920,90 lei pentru ne plata intretineri ,mentionez ca nu locuiesc in ap din septembrie 2010 pana in prezent ,aceasta suma de bani cuprinde penalitati de 0,2% si anume 0,1 % penalitati de la distirbuitori si 0,1 % penalitatle asociatiei,suntin litigiu cu asociatia . Intrbarea este chiar daca nu locuies sunt obilgat sa platesc penalitatea de la distribuitori nu am consumat absout nimic ? pentru ridicarea opriri zanzari ap,,pot sa depun o cerere la ocpi pentru ridicarea opriri ,facand dovada ca sunt in litigiu cu asociatia?,relatez fa ptul ca propietarul este decedat din 2009 si s-a facut oprirea proprietarului,va multumesc.
Chiar daca aveti trecute doua persoane pentru 5 luni din vara lui 2011, cheltuielile repartizate pe persoane sunt mici si nu afecteaza semnificativ suma restanta.
Adica cei aproape 8000 lei s-au adunat din septembrie 2010 pana astazi si nu in cele 5 luni din 2011.
Daca nu ati platit nimic in aceasta perioada sigur ca s-au acumulat atat restante la intretinere, reparatii si penalizarile aferente.
Daca in apartament nu locuieste nimeni, nu i se repartizeaza cheltuieli pe numar de persoane, care, de exemplu in asociatia noastra sunt in medie 10 lei/luna de persoana. Ori majoritatea cheltuielilor sunt repartizate in functie de suprafata utila a apartamentului: reparatii, salarii, gospodaresti, poate caldura daca sunteti bransat la sistemul centralizat, o parte din pierderile de apa rece sau/si calda s.a.m.d.
Penalizari
ContSters330208
Buna ziua,
Suntem asociatie de locatari (nu proprietari), cum se calculeaza penalizarile de la furnizori?Pentru ca in AG s-a hotarat: \\"0.2%/zi plus sau ... (vezi toată discuția)