avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil luat de tatal copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil luat de tatal copilului

Buna ziua
Cf. OUG111/2010:
a) cel putin o luna din perioada totala a concediului de crestere a copilului este alocata uneia dintre persoanele care nu a solicitat acest drept;
Sotul unei salariate care este in suspendaare ptr. ingrijire copil, nu este salariat, are o firma.
Poate sa stea ea in continuare in crestere copil sau se pierde luna respectiva.
Violeta Canja
Cel mai recent răspuns: Cik22 , utilizator 16:24, 15 Mai 2014
Sper sa nu incalc regulamentul forumului dar vreau sa va multumesc pentru raspunsul prompt si activitatea voluntara depusa

Stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru tata ramqby ramqby Buna ziua! As dori sa stiu daca tatal isi poate luna acea luna de concediul pentru copil in prima luna a nasterii copilui,timp in care mama este in concediu ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la serviciu inainte de incheierea ccc MCO MCO Buna ziua. Daca mama opteaza pt CCC de 2 ani, se poate intoarce la servici mai devreme de 2 ani? De exemplu la 1 an jumate cu stimulent de insertie? Sau ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)