avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... justificare majorare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

justificare majorare salariu

Buna ziua
apelez si eu la ajutorul dvs intr-o privinta.
Sotul meu (si cu mine) vrem sa luam un credit de la Alpha bank. toate bune si frumoase, doar ca sotul este angajat la firma al carei administrator/asociat unic este. evident, firma este mica, 4 angajati.
in urma cu 3 luni sotul si-a marit salariul, fapt ce apare pe adeverintele de salariu, iar acum banca imi cere un document "justificativ"cum ca de ce dintr-o data i-a crescut salariul omului.

lasand la o parte faptul ca mi se pare aberanta o asemenea doleanta, totusi, are cineva un model/o formulare care sa sune cat de cat rezonabil?

va multumesc
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2014
Paula_Haiura, utilizator
imi spui te rog cum ai rezolvat??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar pt.inndemnizatie cresterea copilului Georgeana Georgeana Buna ziua,as dori sa stiu ce acte trebuie la dosarul ce-l voi depune in privinta primirii indemnizatiei pentru cresterea copilului timp de 2 ani. Provin din ... (vezi toată discuția)
Nu sunt asigurat medical deși din fluturașul de salariu reiese că este plătită contribuția la cass flying4potatoes flying4potatoes Bună ziua. Sunt angajat de 2 luni la o firma, iar la încheierea contractului mi s-a spus că nu voi beneficia de asigurare medicală decât după 3 luni de ... (vezi toată discuția)
Cerere de majorare pensie alimentara MihaelaBog MihaelaBog Buna ziua, Care este procedura in cazul in care doresc sa introduc o actiune de majorare a pensiei alimentare fara a mai apela la un avocat ( imi lipsesc ... (vezi toată discuția)