avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... despagubiri de la CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

despagubiri de la CEDO

in luna decembrie a anului trecut am fost de acord sa primesc de la statul roman o despagubire de 3000e pt ca nu au respectat conditiile de detentie de la Rahova si Margineni(penitenciare). pe la jumatatea lunii februarie Min. Af. Ext.(directia agent guvernamental) i-a scris avocatului meu zicandu-i ca am termen o luna sa le trimit o copie dupa buletin si una dupa un extras de cont ca sa-mi vireze banii, in caz ca depaseam acel termen banii urmand sa fie lasati la CEC BANK, ca sa evite plata unor penalizari. am intarziat cu actele, pt ca eram arestat, am iesit pe 8 apr. iar pe 13 le-am trimis atat prin posta cat si fax, asa cum cereau ei. nici-un semn...acum doua sapt am repetat treaba asta si iar nici-un semn...stie cineva ce se intampla? unde trebuie sa ma adresez? am sunat la MAE si ma plimba dintr-un birou in altul, stau si astept in telefoane de-mi sar capacele...
Cel mai recent răspuns: vaymoka , utilizator 10:17, 16 Mai 2014
Stimat forumist,

În astfel de cazuri, Agentul Guvernamental răspunde într-un timp rezonabil. Totuși, dacă acest lucru nu se întâmplă, entitatea abilitată în supravegherea executării hotărârilor CEDO este Comitetul de Miniștri, organism al Consiliului Europei.

Puteți lua datele Comitetului de pe următorul link:

[ link extern ]

Însă repet, pentru în astfel de cazuri nu cunosc să existe probleme cu plata despăgubirilor, Agentul Guvernamental făcând plățile.

Cu stimă.
luni ma duc iar la banca sa verific, dar parca mi-e rusine sa tot intreb mereu ca un cersetor...daca nici luni, marti intru pe site-ul pe care mi l-ati recomandat...multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despãgubiri conditii de detentie vaymoka vaymoka am fost arestat timp de 45 de luni , iar ultimele 30 am stat la penit. focsani. dupa ce am iesit, in 8 apr., am depus plangere la judec. focsani impotriva ... (vezi toată discuția)
Apostila Diana01 Diana01 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o informatie: Unde trebuie sa ma adresez pentru apostilarea unui certificat de casatorie emis de ... (vezi toată discuția)
Ce se va intampla daca......? Tarzan2012 Tarzan2012 Azi dimineata uitandu-ma la stiri,am vazut cum procurorii DNA doresc sa-l bage la inchisoare pe fostul premier Adrian Nastase. Nu doresc sa dezbatem aici ... (vezi toată discuția)