avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie ccc, deschidere firma
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie ccc, deschidere firma

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti, in cazul in care eu sunt in ccc de 2luni, am dreptul sa deschid o societate comerciala pe numele meu? Exista riscul sa pierd indemnizatia?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Infiintare firma in timpul maternitatii Agnes Elekes Agnes Elekes Buna ziua, momentan sunt in maternitate pana in octombrie. As dori sa imi deschid o firma ( nu stiu inca ce tip: PFA, SRL, sau SRL - D) pentru decoratiuni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si asociat unic srl-d dlxm dlxm Buna ziua, sunt in CCC si primesc indemnizatia din Ungaria unde am lucrat in ultimii ani. Vreau sa deschid un SRL-D si sa fiu asociat unic+administrator in ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil si deschidere firma gheorghemonica80 gheorghemonica80 buna ziua, daca beneficiez de concediu crestere copil si cei 85 % indemnizatie pot sa-mi fac o firma? srl?? sau pierd banutii, cei 85 %?? multumesc (vezi toată discuția)