avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Luare de mita- plangere?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Luare de mita- plangere?

Buna ziua!
Tocmai ce amm fost condamnat cu suspendare pentru luare de mita 50 lei, fara nicio proba concreta,dar nu asta e oful meu. Oful meu ,este ca nu a fost intocmit de DNA,Parchet niciun dosar de dare de mita,nici macar cu AN,pentru ca nu au existat martori,nu exista mituitorul....speta de rasul curcilor.
Intrebarea mea este: Pot face plangere impotriva celor care mi-au intocmit dosarul? Eu zic ca pentru faptul ca nu au inregistrat si instrumentat darea de mita este un abuz,favorizare(chiar daca mituitorul este AN) si neindeplinirea atributiunilor de serviciu?
Multumesc ,anticipat !
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Mai 2014
nonsensuri, utilizator
Chiar nu poate nimeni sa-mi raspunda si mie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare de mita. plangere impotriva procurorului livi976 livi976 Buna ziua! Am fost condamnat pentru luare de mita(fara nicio proba,dar e alta discutie) si va rog sa-mi raspundeti : -parchetul nu trebuia sa intocmesca dosar ... (vezi toată discuția)
Parte civila in proces penal, recuperare spaga ion73_09 ion73_09 Buna ziua Am rugamintea sa imi dea si mie cineva un sfat! Am avut un contract cu o primarie si dupa semnarea lui am inceput lucrarile si evident platile ... (vezi toată discuția)
Un sfat anamariacelik anamariacelik paote cineva sa-mi spuna o cale de arecupera o suma data unei persoane pentru un serviciu neefectuat? mai explicit: o anume persoana angajata la pompieri s-a ... (vezi toată discuția)