avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Rectificarea unui cuvant redactat gresit al unei ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Rectificarea unui cuvant redactat gresit al unei asociatii

Buna ziua

Am o intrebare legata de rectificarea unui cuvand care la infintarea asociatiei a fost scris gresit.
Ce trebuie facut? Se poate modifica usor ? sau trebuie luata toata procedura de la capat. Nu este vorba decat de doua litere scrise gresit intr un cuvant. in rest tot numele asociatiei ramane intact.

Multumesc
Stima
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:11, 18 Mai 2014
Buna ziua,
Daca acea gresala apartine instantei sau persoanei care v-a redactat actele atunci solicitati o indreptare de eroare materiala.
Daca acel nume a fost solictat de dumneavoastra in momentul rezervarii nu mai aveti nimic de facut decat sa solicitati modificarea numelui asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume imputernicit scris gresit intr-o inchiere civila advsys advsys buna ziua, cu ceva timp in urma am infintat o asociatie non profit, iar dupa ce a fost admisa asociatia in sentinta civila care ni sa emis in ultima parte ... (vezi toată discuția)
Eroare materiala irina2011 irina2011 Indreptarea unei erori materiale dintr-o hotarare a consiliului judetean cu privire la suprafata unui teren se poate realiza doar prin emiterea unei alte ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu o greseala in numele cumparatorului mariana26 mariana26 Buna seara Va rog sa i.mi raspundeti si mie la aceasta intrebare. In 2004 am vindut apartamentul nepoatei mele si dupa atita timp ne.am dat seama ca numele ... (vezi toată discuția)