avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcoolemie de de peste 0.8mg pur în sânge dar nu mai ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcoolemie de de peste 0.8mg pur în sânge dar nu mai mare de 1

Dacă am avut permisul anulat Ptr bautura, am primit 6 luni cu suspendare și 2.3ani de incercare, și am fost prins iarăși băut cu peste 0.8mg alc.pur în sange, ce risc? Mai pot da de permis vreodată.
Termenul de incercare este 2 ani si 6 luni, iar daca ati savarsit fapta in timpul termenului de incercare, in caz de condamnare pentru infractiunea noua, veti primi cu executare.
Permisul va fi anulat.Permisul de conducere poate fi redobandit in termen de 6 luni de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.( pedeapsa va fi executata in regim privativ de libertate ).

Suspendarea conditionata a executarii pedepsei va fi revocata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu suspendare in termenul de incercare? daniela_dany88 daniela_dany88 Sotul meu a condus fara permis si a fost prins, i s-a dat o pedeapsa de 10 luni cu suspendare. Acum cateva luni a condus iarasi fara permis si a fost prins. Ce ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar hadrian74 hadrian74 In cursul lunii februarie 2011 am fost depistat de agentii de politie conducind autoturismul proprietate personala, pe drumurile publice, avand o ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere anulat - redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pingitzer pingitzer Am permisul de conducere anulat cf art.87 al 1 din OUG nr.195/2002,(consum de bauturi alcoolice,0,87g/l la prima recoltare,0,72g/l la a doua recoltare). Stiu ... (vezi toată discuția)